петък, 14 януари 2011 г.

[2010.07] - Lady Popular TV spot

 В месеца преди голямата лятна почивка се пръкна на бял свят поредната творба на "организацията на пикселния чайник" AKA - PIXELSPOT.


 По време на 3 седмичния turbo work маратон се лишихме от вярната служба на: 1 захранване; 1 дъно; 2 платки RAM памет и една охлаждаща подложка за лаптоп, R.I.P. Всичко това естествено беше солидно гарнирано с голяма доза лош късмет и неприятни стечения на обстоятелствата, които като че ли умишлено се стремяха да направят работата ни още по черна и трудна, и завършването на проекта ни се виждаше все по-далечно, и по-далечно . На кратко се получи една перфектна прелюдия към лятната почивка!! Въпреки това обаче успяхме да завършим всичко благополучно и на време, и в крайна сметка клипчето стана по-добре от очакваното (направо да не повярва човек) !!!
Един проект, който спокойно може да се нарече - "най-каръшкия за 2010-та година"!!!
P.S. - от ноември трябва да се е завъртяла орязана версия по NOVA и др. BG телевизии.

 Големи благодарности на екипа на XS Software за добрия вкус, търпението и чуството за хумор, с които ни удостоиха и съдействаха!!!

1 коментар:

  1. Безплатен портал за обяви. Ако предлагате или търсите стоки и услуги, това е вашият сайт за обяви, подреден удобно по секции. - http://www.proo-obyavi.bg/

    ОтговорИзтриване