понеделник, 6 декември 2010 г.

Fruit Clothing is ALIVE или как се правят готини и нестандартни дрехи в България

 Ето, че след 4 седмици къртовски труд първата дрешка на Fruit Clothing вече е факт и е в "масово" производство, макар и под "Limited Edition" форма. Ако трябва да съм честен това не ми е първата дрешка собствено производство и дизайн, но определено е най-качествената и мислена такава.



 Не случайно за да отъждествя буквичките "Limited Edition" с крайния продукт, с момчетата и момичетата от Fruit Sessions минахме през поне 5 различни като стил, визия и тип дизайни и накрая единодушно се спряхме на най-сложния (естествено) вариант, но за сметка на това отговарящ и притежаващ най-важните 3 качества:
1. - ВИСОКО КАЧЕСТВО - съчетание на стандартни и не дотам типични за едно hoody материи, множество детайли, като например мостра от вътрешната страна на циповете, лого с името на всеки притежател, специална материя за вътрешните части, която не се подлага на бързо износване, здрави и надеждни ластици, скрито джобче за телефон, айпод, мрЗ плеър или просто КАШЕ ДЖОБ, разноцветен цип, подчертаващ основната линия на дизайна, дву цветна връзка на качулката, двойни, подсилени шевове и мн. др. + специална дизайнерска изненада, на която ще станат свидетели малцина )
2. - ДА Е НЕСТАНДАРТЕН и РАЗЛИЧЕН (ДА "ХВАЩА ОКОТО" така да се каже) все пак дори и в БГ има десетки магазини и фирми, предлагащи всякакъв тип hoodys!! Най - голямото признание за мен беше, че при първата поява на готовия продукт, той се хареса от различни хора, принадлежащи на различни съсловия (или с 2 думи - аресаха го и дъртите и младите). Даже се появиха и поръчки от хора, които не предполагах, че имат интерес към такъв тип "младежки" дрехи
3. - ДА Е СРАВНИТЕЛНО ЕВТИН - ДА, това по мое мнение е един от НАЙ - ВАЖНИТЕ фактори, особено в днешно време на преситеност на пазара със сякакви "евтини китайски боклуци" и "качествени" аутлет гъзарийки. За целта дори разработихме специална схема, при която hoody-то може да се купи на 30% по-евтина цена и то НЕ КАТО АУТЛЕТ а КАТО ЕКСКЛУЗИВЕН ПРОДУКТ (за повече информация ТУК . Има още десетина дена промоция).

За сега Hoody-то под кодовото име HARLEYQUEEN ще се произведе само в ексклузивни 30 бройки, като има възможност (при желание от страна на притежателя) всяка бройка да носи името (инициалите, прякора) на собственика си!!!!

За реализирането на цялата тази галимация искам специално да благодаря на следните хора:

- моите приятели от UGGY - най-якото ателие за дизайнерски детски дрешки!!! Без тяхна помощ (най вече на Ади) нямаше как да го ушием, разкроим, изберем подходящите материали, абе с 1 дума щеше да си остане само на картинка БЛАГОДАРЯ АДИ, извинявай за тормоза, който ти причиних!!!!!!!  Благодаря и на моя сърдечен приятел Асен, който разведряваше обстановката с изключителен стил и виски, докато се борехме с "производството". 

да живее UGGY - най яките дрешки за деца, при това произведени в България!!!!

- Цялото crew на Fruit Sessions без чиято индивидуалност и претенциозност нямаше да достигнем до този "връх на FASHION изкуството"

да живее ФРУТИЛИЯТА!!!! Очаквайте нови FASHION атаки от пиратския кораб на ФРУТИЛИЯТА!!! BEWARE!!!


Ето го и крайния продукт, надявам се да ви хареса: