сряда, 1 септември 2010 г.

[2005] - Рекламата с шарана...

  Това е първия ни проект като екип - Аз (Александър Вълков), Цецо Любенов и Санди (Александър Кърцов) още известни като PIXELSPOT (организацията на чайника и пикселите http://PIXELSPOT.ORG ).
  И такаа, всичко се случи, когато бяхме 4-ти курс в университета... Разбрахме за конкурс за видеоклип на "БТК", "BTC" или "Българската Телекомуникационна Kомпания" (А.К.А - www.vivacom.bg) на тема: "Всичко е по-бързо с ADSL".
Направихме 2 клипчета за 2 седмици (2-то, "FLUID" по идея и музика на Константин Кьосев) и... Спечелихме 1-во и 3-то място!!! Естествено тези клипчета си останаха неизлъчвани НИКОГА и НИКЪДЕ!!! "Не се връзва с концепцията на фирмата" - беше техния коментар. За тяхно щастие "Супер Любо" се върза. Да живее СУПЕР ЛЮБО, шараните - на чорба!!!

P.S. - Вярно е, че супер Любо е доста по-бърз от 1 шаран, но въпроса за бързината на интернета и дали клиентите са шарани си остава спорен, ако имате мнение по въпроса - напишете коментар!
  
Да ви е сладко...
 
 
1-st Place Winner
 
 
.
 
 
Малко Behind The Scenes...
 
 
 
 
3-rd Place Winner:
 
 

 
 
Специални благодарности:
Христо Пашов - най-провокативния в брейнсторминга
КОНСтантин Kьосев - най-КОНСервативния в брейнсторминга (дойде си с идеята и си я наложи - 3-rd place winner) и на всичкото отгоре пише яка музика!!!
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар